Det starter med en anerkendelse af dér, hvor du er. En dyb anerkendelse af at være dig. Og at du må være dig med det hele. Du må gerne være bevidst om de fire vigtige elementer og farvepsykologien, når du indretter dit hjem. Du må også gerne vælge at male en væg i farven turkis eller koral som lige nu er nogle af trendfarverne, bare fordi du har lyst. Der er mange muligheder med farver, og ofte er det kun fantasien, der sætter grænsen.

Valg af farver har ofte også en relation til en oplevelse med farver i dit liv. Derfor kan farver røre noget følelsesmæssigt i dig. I livet går du gennem både op,- og nedture, som påvirker din energi.

Når du er ude af balance, kan du ofte ikke mærke, hvad du har brug for, og du sammenligner dit hjem med andre og studerer boligmagasiner og lytter til alle mulige råd. Dybest set tror du ikke på dig selv og har meget lidt overskud til at træffe dine egne valg. Når du følger den energi, der er i dig og har tillid til at livet vil dig det bedste, har du ikke brug for alle mulige råd.

Det handler om, at du gør, hvad der skal til for at gøre dit hjem til en god base for dig.