Påfugl 

Engang troede jeg, at jeg var forkert og ikke kunne gøre ting rigtigt, og i starten af mit ægteskab var det ofte svært at være mig. Jeg var usikker, når jeg havde familien på besøg, for vi havde meget forskellige opfattelser af værdier. De kunne pointere en detalje i mit hjem og jeg begyndte at kigge på mig selv og blive usikker på, hvorvidt jeg var forkert. For vi er meget forskellige og har forskellige holdninger til boligen. Det betød, at jeg havde svært ved at erkende min boligstil og spillede en rolle, så jeg kom langt væk fra mig selv.

Jeg har siden lært at mærke mig selv og stå ved mig selv og give udtryk for, hvordan ting opleves og føles for mig og ikke prøve at være som andre i forsøget på at have en bolig, der matcher deres behov og deres opfattelser.

Vi kan pynte vores vægge med farvestrålende illustrationer, sjove budskaber, grafiske print eller personlige postkort, og vi kan lade os inspirere af de nye farver og materialer for at skabe personlighed i vores indretning, men autenciteten kan vi kun frembringe ved at hvile i os selv og leve i overensstemmelse med vores personlige værdier, for det handler jo ikke om de mange nye tendenser, der hele tiden finder vej indenfor boligindretning. De mennesker der er tro mod sig selv og deres egne værdier udstråler en afklarethed og hviler i sig selv. De går målrettet efter det, de gerne vil i deres liv.

Du skal turde vise ægte følelser frem for at blokere følelserne f.eks. ved dække med en anden følelse og ved at smile og sige, at her går det fint, når du i virkeligheden er sur, vred eller ked af det. Du skal være den, du er og turde tro på dig selv. Det handler ikke om de andre, det handler om, at du ikke giver dig selv lov til at være dig.