brudepar

Hvad du ønsker, får du, så hvorfor ikke være bevidst om dine ønsker?

Din egen positive energi, din kærlighed og din handlekraft vil sende positive energier ud i dine omgivelser, så du bliver din egen kilde til god energi. Derfor er det ikke helt lige meget, hvad du omgiver dig med. En indretning, som matcher den du gerne vil være, vil sandsynligvis gøre din hverdag lettere.

Der er ikke nogen opskrift på hvordan dit hjem skal være indrettet. Men der er forskellige ting, der påvirker dig i den ene eller anden retning. Prøv at tage et af dine ønsker frem i lyset og arbejd med det. Og det kan være ønsker af enhver slags.  Det kan være at få en kæreste, at rejse til Frankrig eller hvad det måtte være for dig.

Når du inddrager boligindretning i dit ønske, kan du kigge på, hvordan du kan symbolisere dit ønske, så det bliver fysisk og konkret for dig. Du kan eventuelt starte med at notere alle de tanker du får omkring dit ønske og så prøve at finde en måde at gøre det konkret med et symbol som for eksempel  hjerter, hvis det er en kæreste, du ønsker dig. Måske du kan lave en romantisk stemning i et hjørne af et rum, som minder dig om dit ønske, hver gang du går forbi eller opholder dig i rummet.

Alle vores følelser og dermed reaktioner og handlinger starter med vores tanker. Det er derfor afgørende, hvad vi siger til os selv og fortæller os selv med de ting, vi har i vores bolig.