skoven

I arbejdet med os selv kan vi skabe mange situationer i vores liv, hvor vi på en eller anden måde vil komme til at spænde ben for os selv. Og det fremmer ikke vores trivsel. Når vi lærer at forstå os selv og rumme alle følelser, også de følelser der er svære og de sider af os selv, som vi ikke ønsker at ændre, vil vi vokse som mennesker.

Jeg har i en del år tilsidesat mine egne behov, fordi jeg ikke følte mig værdig til at være den jeg er, og jeg blev derfor ikke selv fyldt op. I dag ved jeg meget mere om, hvordan jeg navigerer efter mine følelser og skaber forandring, og jeg kan se, hvordan mine omgivelser ændrer sig, når jeg ændrer min adfærd.

Når vi begynder at kigge på, hvilke historier vi fortæller om os selv og vores liv, kan vi meget bedre støtte os selv, og vi kan gennem boligen arbejde med at få vores indre og ydre til at matche vores drømme og skabe kærlige omgivelser, der får lov til at støtte og løfte os.