jul

For mange af os kan julemåneden ende i en hverdag med rigtig mange juleforberedelser, og vi segner i træthed over at nå planlægningen med prioriteringen af alle arrangementer og indkøb og julepyntningen.

Vi kan selv gøre en indsats og tage en beslutning om, hvordan vi vil komme igennem juleforberedelserne og bestemme, hvordan rammerne skal være. Vi drømmer alle om en hyggelig jul, men vi har hver vores skridt at gå, og de er forskellige for os alle. Vi er ofte så fokuserede på, hvordan andre gør det, at vi glemmer os selv. Vi kan til en vis grad selv bestemme, hvad vi vil fylde vores jul med, og det starter med, at vi får sat nogle ord på og højt forklarer hinanden, hvad der er vigtigt. Og det handler om at være fyldt med god energi, som kan flyde frit, og som giver plads til, at vi fungerer i vores omgivelser. Det er vigtigt at tage hånd om den energi og finde frem til vores bud på en hyggelig jul.

Der er ikke noget vi burde, for at julen kan finde vej til vores bolig. I bund og grund er vi alle unikke, og vi tager nogle valg i forhold til de ting, vi vælger at putte ind i vores hjem, vores jul.